Impact SMO is geboren uit het feit dat veel bedrijven behoefte hebben aan tijdelijke hulp bij Marketing en Sales, zowel off als on-line

Impact SMO werkt uit eigen ervaring opgedaan in de praktijk. De teamleden zijn allen geschoold op marketing en sales.

Uw bedrijf helpen bloeien

We bieden betaalbare marketingondersteuning voor groeiende bedrijven, met expertise in marketing, sales, webdesign, SEO, copywriting, social media en strategische begeleiding. Ook kunnen wij webhosting aanbieden via een van onze relaties.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het veld, hebben we een kennisbank opgebouwd die erop wacht om op u in te spelen. We hebben samengewerkt met enkele van de meest succesvolle b2b- en b2c-serviceproviders in het Nederland, maar ook internationaal als lokaal.

Onze klanten komen uit een gezonde mix van industrieën, elk met hun eigen unieke uitdagingen, maar ze zochten allemaal een klein bureau om mee samen te werken.

De waarden die ons definiëren

Bij alles wat we doen, vindt u 2 kernwaarden die we dag in dag uit willen belichamen.

Overtref de verwachtingen

Wij doen net dat beetje extra voor onze klanten. ‘Adequaat’ staat niet in ons vocabulaire en ‘dat zal wel’ zal niet voldoende zijn.

Streven naar perfectie is wat ons gezond houdt, en onze klanten verrukt! Of dat nu is om onze klanten te ondersteunen bij het samenstellen van materiaal voor een website-build of de tijd te nemen om te adviseren over een volgende beste manier van handelen, we zullen meer leveren dan anderen in ons vakgebied.

Blijf eerlijk

We waarderen uw tijd en investering evenveel als die van ons. Daarom willen wij onze diensten bereikbaar houden voor groeiende bedrijven uit alle lagen van de bevolking.

We raden actief af om werk te ondernemen als we niet geloven dat u een goed rendement op uw investering zult zien. Het is eerder nederigheid dan een geld die ons drijft. Dus als uw bedrijf het moeilijk heeft, worstelen we allemaal.