De markt voor online wedden en gamen is tegenwoordig een van de belangrijkste vrijetijdsactiviteiten op internet. Activiteiten zoals sportweddenschappen, gokautomaten, casinotafels en interactieve spellen zoals poker en bingo bieden gebruikers over de hele wereld veel plezier.

Hoewel de markt in veel markten zoals Europa als volwassen wordt beschouwd, is er nog steeds enorm veel ruimte voor groei in nieuwe spelsoorten en markten over de hele wereld.

ONZE ERVARING

We hebben veteranen uit de industrie verzameld die vanaf het begin in de jaren 2000 bij de industrie betrokken waren om strategisch advies te geven en praktische mouwen op te rollen. Hun ervaring omvat input op boardniveau voor bedrijven zoals William Hill, Party Gaming, Betfair, Amaya Gaming, 888. Playtech etc.

ONZE DIENSTEN

In de competitieve omgeving van vandaag zult u, als gamingbedrijf, gevestigd of actief zijn op nieuwe markten, altijd met marktspecifieke uitdagingen worden geconfronteerd. De meeste hiervan kunnen alleen gemakkelijk worden begrepen door bronnen die ‘materie begrijpen’ en ‘de weg hebben gelopen’ in e-gaming.

We hebben een reeks services om u te helpen bij uw uitdagingen, b.v. marketing, affiliates, strategie, technologie, fusies en overnames etc.

ONS TEAM

We hebben een breed scala aan consultants die de volledige kennis van online wedden en gamen in de vingers hebben. Dit omvat ervaren adviseurs in marketing, operations, technologieontwikkeling, technologieactiviteiten, strategie en regelgeving.