Voorkomen van een burn-out of lusteloosheid, waardoor je prestaties in het zakelijke leven, maar privé een boost krijgen en je ook nog eens fit wordt en blijft. Doe dan mee aan ons ‘Kickboks of Boks je mind fit’ programma.

Het programma is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk van particulieren tot zakelijk, mannen, vrouwen en jeugd. Je weerstand krijgt een boost, ultieme verbranding van calorieën, bevordering van coördinatie, explosiviteit en souplesse en je bouwt razendsnel conditie, kracht, zelfvertrouwen en lenigheid op.

Wij werken met personal training of in kleine selecte groepen. Vaak is de drempel groot om aan jezelf te werken. Laat ons je helpen deze over te steken. Wat wij bieden is 1 op 1 training waardoor je door te boksen of kickboksen aan jezelf werkt.

Jij bepaalt hoever je wilt gaan en wij bouwen samen met jou je programma op. Veel mensen zijn je al voor gegaan en hebben zich verbetert en staan stevige in het leven of zakelijke ondernemingen. Bel voor meer info: 06 39 421 252. Let wel voorlopig bieden wij deze service alleen in regio Zuid Limburg aan. Echter hebben wij landelijk mogelijkheden om je door te verwijzen. Wacht niet langer train je sterk.