Volgens experts is het een valkuil om te geloven dat je alles aan iemand kunt verkopen. Identificeer in plaats daarvan uw ideale klanten en u zult het gemakkelijker vinden om ze aan het werk te krijgen.

Verkopen kan een uitdaging zijn. Het is een complex proces van menselijk gedrag zonder snelkoppelingen. Marketeers die de verkoop verhoogden,

namen bewuste stappen op basis van bewezen verkoopprincipes en -technieken.

Verkeerde manier

Meer dan waarschijnlijk hebben marketeers die moeite hebben om klanten te werven, niet op de juiste manier prospecteren of doen ze niet genoeg moeite.

Volgens SiriusDecisions “doet de gemiddelde verkoper slechts 2 pogingen om een ​​prospect te bereiken en geeft 44% van de verkopers op na één follow-up.”

Stel je voor hoeveel impact ze zouden hebben als ze gewoon meer pogingen zouden doen!

Wij weten hoe een goed begrip van cognitieve neurowetenschappen (hersenwetenschap) je kan helpen de verkoop te verhogen.

Volgens Wikipedia is neurowetenschap de studie van het zenuwstelsel, ‘het deel van het lichaam van een dier dat zijn vrijwillige en onvrijwillige acties coördineert en signalen van en naar verschillende delen van zijn lichaam verzendt’.

Of u nu een digitaal product online verkoopt of een fysieke onderneming runt, deze gedragsmatige neurowetenschappelijke principes zullen voor u werken. Ze helpen u om meer bezoekers naar uw marketingtrechter te leiden en losse bezoeken om te zetten in verkopen.