Om de zichtbaarheid van uw bedrijfswebsite op populaire zoekmachines te vergroten en de interesse van potentiƫle klanten te wekken, kunt u overwegen deze vijf tips te gebruiken om uw website-ranking te verbeteren.

Werk de inhoud van uw website regelmatig bij

Op een webpagina lezen gebruikers slechts 28% van de inhoud die ze zien. Als ze merken dat uw inhoud al geruime tijd niet is bijgewerkt, kunt u er zeker van zijn dat ze nog minder zullen lezen, zelfs als het inhoud van hoge kwaliteit is die u op uw pagina aanbiedt. Regelmatig bijgewerkte inhoud vertelt uw klanten dat u om uw bedrijf geeft en dat u er hard aan werkt om het actueel te houden.

Gebruik alt-tags voor afbeeldingen en video

Alternatieve tekstbeschrijvingen of alt-tags helpen zoekmachines zoals Google en Yahoo! vind uw website gemakkelijker. Door uw website van alt-tags te voorzien, krijgt u bovendien een voorsprong op de bedrijven waarvan de websites alleen tekstbeschrijvingen gebruiken.

Gebruik links in uw inhoud die logisch zijn

Om uw paginaranglijst te verbeteren voor betere internetmarketing, moet u links op uw website gebruiken op een manier die de aandacht van zoekmachines trekt. Door inhoud van hoge kwaliteit te schrijven en uw website te koppelen via statistieken of in een zin die rijk is aan zoekwoorden, verhoogt u het webverkeer veel meer dan u anders zou doen met “klik hier” -links.

Gebruik zoekwoordmetadata

Metadata is de inhoud die tussen de ‘head’-tags wordt geschreven om de inhoud van de website te beschrijven. Metagegevens van zoekwoorden zijn vooral belangrijk om potentiĆ«le klanten te helpen uw website te bereiken.

Schrijf een reeks zinnen in de metadata van uw zoekwoord om te repliceren wat uw klanten in Google zouden typen om uw site te vinden. Gebruik echter slechts zes tot acht woordgroepen, aangezien sommige zoekmachines uw metadata mogelijk negeren als deze overdreven lijkt.

Online marketing kan wonderen doen voor uw bedrijf, maar alleen als u een publiek heeft om naar toe te adverteren. Door deze handige tips te gebruiken, kunt u de paginaranglijst en de zichtbaarheid op het web van uw bedrijf vergroten.

Is dit allemaal hocus pocus voor u dan helpen wij u natuurlijk graag met onze expertise.